• Klantbeoordelingen 0 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld

Autoverhuur Rome

Online autoverhuur sinds 2005

Over ons

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door EasyTerra B.V.

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke onderneming gericht op het vergelijken van prijzen in de online autoverhuur branche. We vergelijken op onze website de tarieven van meerdere aanbieders tegelijkertijd, wat u veel tijd bespaart. EasyTerra werkt samen met grote aanbieders zoals Hertz, Europcar, Avis, Budget en Alamo, maar op lokaal niveau hebben we ook een aantal zeer concurrerende kleinere bedrijven opgenomen in onze prijsvergelijking. Op deze manier vindt u via onze site altijd concurrerende tarieven, zonder de kwaliteit van de service uit het oog te verliezen.

Oprichting en groei

EasyTerra is opgericht in 2005 met als doel de markt voor autoverhuur op het internet inzichtelijker te maken. Met een groeiend aantal websites die veelal dezelfde diensten aanbieden, is er behoefte gebleken aan overkoepelende sites die het aanbod overzichtelijk op een rijtje zetten.

Inmiddels is de site in een groot aantal talen beschikbaar en werken we samen met tientallen aanbieders op meer dan 7.000 locaties wereldwijd. Jaarlijks bedienen wij duizenden klanten waarvan een groot gedeelte regelmatig terugkeert.

Over de oprichters

EasyTerra B.V. is onderdeel van WAKR! Holding B.V., een onderneming die zich richt op het exploiteren van internetconcepten, voornamelijk gericht op de reisbranche. Deze onderneming heeft ruime ervaring in deze branche.

Het totale netwerk van sites bedient maandelijks meer dan 500.000 unieke bezoekers en beslaat een verscheidenheid aan commerciële producten en informatieve consumentengidsen.

EasyTerra B.V. is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Leeuwarden, Nederland, nummer 01104443.